Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P22e59t11r 29P36á35l71k75a

24. 10. 2013 11:58

píšete, že ČR je jedna z nejrychleji se zadlužujících zemí v Evropě - z jakého čerpáte zdroje pro tohle tvrzení?

0 0
možnosti
Foto

I97v93o 91B11e36č86v84á71ř

24. 10. 2013 12:42

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_PUBLIC/2-22072013-AP/EN/2-22072013-AP-EN.PDF

Všimněte si jaké státy jsou před námi (Řecko, Irsko, Španělsko, Portugalsko, Kypr, Slovensko, Slovinsko, Itálie, Finsko a Nizozemí). Min. 6 z těchto států už je v problémech a EU je zachraňovala nebo se o podpoře mluví. Zajímavé je, že jsou všichni součástí Eurozóny. Je to náhoda?

0 0
možnosti
MP

Omlouvám se, ale stěží ovládám základy na PC. Jsem holt jiná generace...

0 0
možnosti
RK

Když už jsme u těch utopistických myšlenek. Jiří z Poděbrad chtěl sjednotit Evropu.... Když se to konečně podařilo, tak se najde tlupa které to není vhod a hodná jí zase rozbítRv

2 2
možnosti
Foto

sám jinde tvrdíte, že se bez nás evropa obejde, tak jaképak rozbíjení? Svobodní chtějí z  EU odejít ale nikoho dalšího s sebou netahají.

2 1
možnosti
AK

Kde se vzal, tu se vzal, Ivo Bečvář, machovců fanda a bloger....

"O aktuálním dění a problémech nás všech";-D...Jeden článek z května minulého roku a dnes svobodná agitka jako jelito. Tož takové pouliční panoptikum skutečně volit nechci. Vždyť se na ty klauny podívejte, do toho ještě ukecaný místopředseda, mladý Smetka (syn starého Smetky) a Mach dělá křoví.8-o

http://www.youtube.com/watch?v=LzMqLJUyRe8&NR=1&feature=endscreen

1 5
možnosti
Foto

I95v50o 65B52e33č60v90á49ř

23. 10. 2013 12:26

Ještě jednou dobrý den,

věřte nebo ne, když jsem si zakládal tento blog, tak jsem si představoval, že sem něco napíšu každý měsíc. Bohužel vždy jsem byl příliš vytížen důležitějšími věcmi a témata, na která jsem chtěl reagovat, v době když jsem se k tomu dostal, již nebyla aktuální. Snad jich časem bude více. :-)

3 0
možnosti

Jako konzervativní pravičák bych tento článek bral a zvažoval volbu.

Ale vadí mi, že Svobodní místo snahy o kultivaci Evropské unie chtějí EU opustit. To není dobré řešení.

Úsilí o občanskou samostatnost a nezávislost na státu hodnotím pozitivně.

Slib morálních hodnot, který není zavěšen na Bohu, má nejistou hodnotu. To už z tohoto hlediska jsou na tom potenciálně lépe lidovci. Ale i tak je třeba být obezřetný, co je možné a co je jen zbožné přání.

:-)

1 2
možnosti
AK

I ten mafiózo Fanouš Matějka, bývalý funkcionář, amorální asociál a SuperBloger roku, byl od nich "odejit" za podivných okolností.;-D

2 1
možnosti
RK

Neměl byste tam nějakou lepší fotku? Pokud člověk nedělá reklamu na Colgate, tak by nemusel vypadat tak přiblble.    Jo a ještě něco k článku. Nestojí to za komentář.

0 3
možnosti
Foto

I55v36o 50B48e25č93v87á28ř

23. 10. 2013 12:22

Krásný den Radoslave,

je mi líto, ale v současné době ne. Nejsem příliš fotogenický, a proto se moc nefotím. Tuhle jsem vytvářel původně za jiným účelem, ale nic lepšího jsem nenašel. Třeba mě časem někdo vyfotí a pak ji rád změním.

0 0
možnosti

Váš omyl ohledně Svobodných tkví jinde. V jednostranném ekonomickém vzdělání. Není divu, že Vám Svobodní imponují. Nejste sám. Hodně mladých (pouze ekonomicky uvažujících) to vidí obdobně jako Vy. Ten program je špatný právě proto, že je postaven jen na ekonomii - jako vědě všech věd. Jiné vědy pro tuto stranu neexistují. Dostala-li by se k moci, plavala by v tom stejně jako TOP a ODS - naprosto stejně. ODS je postavena na mantrách, stejně jako TOP. A ta navíc na dvou osobách, přičemž jedna osoba je určující a druhá dělá maskota či fíkový list. Je stejně konzervativní jako ODS liberální. A totéž platí o Svobodných - ani jedna z těchto stran není plnohodnotnou politickou stranou, jež by byla schopna jednat ve vládním angažmá racionálně v duchu 21. století na rozumném ideologickém základě.

3 3
možnosti
KN

K36a73r32e46l 49N90o13v97á24k

23. 10. 2013 11:53

TOP09 nemá žádný program kromě udržet se u moci.

ODS zas žádný program neplní.

Ohledně předpovědí chování SSO v parlamentu bych rád viděl Vaši metodu předpovědi budoucnosti.

Nicméně, proč volit osvědčené lháře z ODS a TOP09 ? Jistě je lepší dát šanci straně s propracovaným programem, která systematicky roste a pracuje několik let.

7 1
možnosti
VH

Víte, Svobodní před minulými volbami zveřejnili své výpočto, jak tu krásu (daně platit nebudeme a ještě bude přebytkový rozpočet) zařídí.  Když jsem o tom nesmyslu chtěl s panem Machem diskutovat, neodpovídal.  A to jsem vyvrátil prakticky všechna jeho tvrzení. A bylo to snadné.

  Pan Mach skutečně je populista až na půdu. Evidentně inteligentnější než Babiš, neřku-li Okamura, ale populista stejný. Žvásty, žvásty, žvásty.

4 6
možnosti
Foto

Tak Svobodné nevolte. Já je volit budu.

6 1
možnosti
TL

Poslyšte, že vy je nebudete jenom volit, ale taky za ně kandidovat?

2 2
možnosti
Foto

I80v26o 60B12e60č96v44á58ř

23. 10. 2013 11:50

Dobrý den Tomáši,

nejsem členem, ani příznivcem Svobodných a už vůbec nekandiduji do politiky. Mám svůj byznys a s tím si vystačím ;-).

4 3
možnosti
Foto

Áááá, předvolební agitka.

Tak to vás musím poopravit. Mýtus o populismu, demagogii, ...... není mýtem, ale realitou. A nejedná se jen o obrovsky velký rozsah změn, který už sám o sobě je naplněním tohoto "mýtu" (skazky o tom, že to samozřejmě nechcete dosáhnout najednou jsou nesmysl, protože s tím jdete do voleb a to je na 4 roky, v nichž to nestačíte ani vysvětlit, natož realizovat),ale jedná se i o to, že nemáte ujasněnou, resp. propojenou a skloubenou, celkovou koncepci. Mnohokrát jsem už to zde v několika blozích podrobně vyjmenovával, můžete si dohledat o blogů s touto tématikou.

Další problém Svobodných je v osobě jejich vůdce, který nejenže není příliš charismatický, ale v debatách (i v TV) na odborná témata (zejména vystoupení z EU) se často dostával do úzkých a neznal východisko.

Neříkám, že Svobodní jsou špatní, ale v současné jejich konstelaci nejsou přínosem.

4 6
možnosti
MP

Na Babišovi a Okamurovi vidíme, jak je charisma nebezpečné!!! Pokud pan Macháček píše o nepropracovanosti, pak vůbec neviděl velmi propracovaný a propočítaný program. Žádná jiná strana nemá tak podrobně vypracovaný program. Kdyby šlo o populismus- zdravotnictví a školství zdarma, zvýšení platů a důchodů, pak by taková strana zvítězila minimálně s 30%!!!

4 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 784x
Ivo Bečvář - podnikatel, kouč/konzultant a €FA™.

 

Naplňuji lidem touhu žít kvalitní život. Jsem Vaším mostem k řešení. Zda přejdete už je na Vás!

Pro více informací o mně navštivte můj web.